Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salutació de la presidenta

_DSC5627 petit.jpgEn una comarca amb 30 municipis i 4 entitats municipals descentralitzades, dels quals només 8 superen el miler d'habitants, pot ser difícil per als ajuntaments prestar tots els serveis a què té dret la ciutadania en les millors condicions possibles.

La tasca del Consell Comarcal de la Noguera és precisament donar suport als ajuntaments en aquesta obligació i garantir que tots els ciutadans i ciutadanes de la comarca hi accedeixin en igualtat de condicions. En definitiva, estar al costat dels ajuntaments i de les persones, ser-ne el punt de trobada, l'interlocutor i l'intermediari.

La incorporació de les administracions públiques al món digital és una manera més de facilitar l'accés de la ciutadania als serveis públics, i és obligació nostra  que aquesta accessibilitat sigui efectiva.

A través d'aquest pàgina web podreu conèixer la Noguera i els 30 municipis que la integren, i també hi trobareu informació sobre el Consell Comarcal i sobre els projectes i activitats que s'impulsen des dels diferents serveis del Consell, que oferim tant a les persones com als ajuntaments com a eina cohesionadora del territori. És, també, una web oberta, amb professionals al darrere que donaran resposta als vostres requeriments.

El dinamisme i l'eficiència de la institució és responsabilitat de la Presidència del Consell Comarcal. Per això, des d'aquest càrrec treballaré juntament amb els consellers i conselleres comarcals i el personal del Consell Comarcal per a millorar i ampliar tots els serveis i actuacions que gestionem en els àmbits d’atenció social, d’educació, de cultura, de joventut, de medi ambient, de promoció econòmica i turística, assistència tècnica i jurídica als ajuntaments, entre altres.

Concep Cañadell i Salvia

Presidenta

Document Actions