al contingut a la navegació Informació de contacte

Arrenca #Estiu a la Noguera, el sisè concurs fotogràfic d'Instagram

DIVENDRES 06 JULIOL 2018

Aquest dissabte, 7 de juliol, comença “#Estiu a la Noguera”, la sisena edició del concurs de fotografia a Instagram de l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera. La iniciativa vol captar l’atenció dels i les joves a través de les xarxes socials i consisteix en penjar instantànies originals de les seves vivències o activitats de lleure i oci dutes a terme durant l’estiu a la comarca, a través de l’etiqueta #estiunoguera18. L’autor de la fotografía que acabi rebent més “likes” tindrà un premi consistent en una nit de franc per a dues persones (amb esmorzar inclòs) en qualsevol dels 50 albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat).

La mecànica del concurs es basa en seguir el perfil de l’Oficina Jove del Consell comarcal de la Noguera (@OJNoguera) i penjar les fotografies a Instagram (tantes com vulgui l’usuari) fins el proper 23 de setembre amb l’etiqueta #estiunoguera2018. Un dia després, el 24 de setembre, es publicaran totes les fotos presentades al compte de facebook de l’Oficina Jove de la Noguera. A partir d’aquest moment i fins l’1 d’octubre, la imatge que acabi rebent més “m’agrada” serà la guanyadora del concurs i s’endurà el premi.

El concurs “#Estiu a la Noguera 2018” arriba després dels que ja s’han celebrat anteriorment a càrrec de l’Oficina Jove, fent referencia a les estacions de l’any.