al contingut a la navegació Informació de contacte

El carnet Interpiscines de la Noguera estrena “passaport” per fomentar la mobilitat

DIMECRES 20 JUNY 2018

El projecte, impulsat per l’Oficina Jove de la Noguera, inclou aquest any 16 piscines de la comarca i manté una sessió de fitness aquàtic.

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera estrenarà aquest proper cap de setmana la setena edició del Carnet Interpiscines, un projecte que té l’objectiu de fomentar la mobilitat dels joves de la comarca durant els mesos d’estiu entre les diferents piscines municipals de la Noguera adherides a la iniciativa i a la vegada promoure hàbits saludables.

L’Interpiscines de la Noguera, un programa de l’Àrea de Salut de l’Oficina Jove, inclourà aquest any 16 piscines, les d’Alòs de Balaguer, Bellcaire d’Urgell, Bellmunt d’Urgell, Camarasa, Castelló de Farfanya, Cubells, Ivars de Noguera, Menàrguens, Montgai, Penelles, Butsènit d’Urgell, Preixens, La Sentiu de Sió, Térmens, Torrelameu i Vallfogona de Balaguer. Els usuaris interessats s’hauran d’adreçar als seus respectius ajuntaments, on se’ls expedirà el carnet. En alguns municipis, el document també es podrà aconseguir a les mateixes piscines municipals. El preu del carnet de temporada es manté en els 40 euros, a través del qual l’usuari tindrà accés lliure a totes les piscines adherides al projecte fins el proper mes de setembre, quan finalitzi la temporada d’estiu de les piscines. L’únic requisit per diposar del carnet és estar empadronat en alguns dels municipis partcipants.

Una de les principals novetats de l’edició d’aquest any és el “passaport Interpiscines”, una mena de salconduit dirigit als usuaris que servirà per anar segellant el seu pas per cadascuna de les piscines participants en el projecte. Els usuaris que visitin totes les piscines i, per tant, comptin amb el passaport segellat per totes elles, rebran un premi, a càrrec de l’Oficina Jove de la Noguera. L’obsequi consistirà en un altaveu portàtil.

D’altra banda, carnet Interpiscines també mantindrà, un any més, el Circuit Fitness, una activitat esportiva aquàtica oberta a tothom que es durà a terme en cadascuna de les piscines participants en el projecte. Serà una única sessió que es celebrarà del 15 de juliol al 15 d’agost.

L’any passat, l’Oficina Jove de la Noguera va emetre més de 500 carnets Interpiscines.