al contingut a la navegació Informació de contacte

El carnet Interpiscines permetrà l’accés a 19 piscines de la Noguera, tres més que l’any passat

DIMARTS 25 JUNY 2019

Aquesta setmana ha arrencat la vuitena edició del carnet Interpiscines, un projecte impulsat per l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera que té l’objectiu de fomentar la mobilitat dels joves de la comarca durant els mesos d’estiu entre les diferents piscines municipals de la comarca i, a la vegada, promoure hàbits saludables. El carnet permet l’accés lliure a totes les piscines adherides al projecte durant tot l’estiu. L’edició d’aquest any, en el marc d’un programa de l’Àrea de Salut de l’Oficina Jove, ha ampliat la seva oferta amb la inclusió d’un total de 19 piscines, tres més que el 2018.

Les noves incorporacions d’aquest any al projecte són les piscines de Foradada, Baldomar i l’Ametlla del Montsec, que se sumen a les piscines d’Alòs de Balaguer, Bellcaire d’Urgell, Bellmunt d’Urgell, Butsènit d’Urgell, Camarasa, Castelló de Farfanya, Cubells, Ivars de Noguera, Menàrguens, Montgai, Penelles, Preixens, la Sentiu de Sió, Térmens, Torrelameu, Vallfogona de Balaguer i les Ventoses. També es dona la circumstància que algunes de les instal·lacions inscrites al carnet Interpiscines d’aquesta edició són de nova construcció, com les de la Sentiu de Sió o Baldomar.

Les persones que vulguin adquirir el carnet Interpiscines han d’adreçar-se als seus respectius ajuntaments, on se’ls expedirà el document. En alguns municipis també el podran aconseguir a les mateixes piscines municipals. El preu del carnet de temporada es manté en els 40 euros, i dona dret a l’accés a les 19 piscines fins al proper mes de setembre, quan finalitzi la temporada d’estiu. L’únic requisit per disposar del carnet és estar empadronat als municipis participants.

D’altra banda, el carnet Interpiscines també mantindrà, un any més, una activitat esportiva aquàtica oberta a tothom, a càrrec de l’Oficina Jove. En aquesta edició l’activitat escollida serà una sessió d’aquapilates, que es durà a terme en cadascuna de les piscines participants en el projecte durant els mesos de juliol i agost.

L’any passat, l’Oficina Jove de la Noguera va emetre més de 500 carnets Interpiscines