al contingut a la navegació Informació de contacte

Èxit de la 2a Esquiada Jove de la Noguera a Port Ainé

DILLUNS 03 FEBRER 2020

Un total de 27 joves de la comarca de la Noguera d’entre 18 i 29 anys van participar divendres 31 de gener en la segona Esquiada Jove a Port Ainé, una sortida organitzada per l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera amb la col·laboració del Consell Esportiu de la Noguera.

La iniciativa, que buscava promoure la interrelació entre el jovent de la comarca i fomentar hàbits saludables a través de la pràctica d’esports d’hivern, ha estat novament molt benvinguda. Així, la jornada d’esquí a l’estació pallaresa de Port Ainé ha resultat molt satisfactòria per a l’organització i també per als i les participants. Amb unes condicions meteorològiques molt favorables i una qualitat de la neu excel·lent, els i les joves esquiadors/ores han gaudit d’una jornada completa a un preu de 45 euros amb tot inclòs: desplaçament en autocar, el forfet, l’assegurança a pistes, el lloguer del material, dos hores de monitoratge i el dinar.

L’any passat l’Oficina Jove de la Noguera va recuperar aquest projecte que anys enrere ja s’havia portat a terme, i atès l’èxit d’aquesta segona edició se’n preveu la tercera l’any vinent.