al contingut a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació en la segona edició del projecte “Dona la xapa”

DIMECRES 14 NOVEMBRE 2018

En aquesta segona edició del projecte “Dona la xapa”, una iniciativa original per lluitar contra el consum excessiu d’alcohol durant les Festes del Sant Crist de Balaguer, ha augmentat el nombre de xapes amb missatges enginyosos antialcohol repartides entre el jovent i ha superat totes les expectatives de participació. Així ho constaten els organitzadors, l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera i l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Balaguer, després de subratllar la consolidació de la iniciativa, que s’ha dut a terme per segon any consecutiu en el marc de la Festa Major de Balaguer, celebrada del 8 a l’11 d’aquest mes de novembre.

El projecte, consistent a lliurar una xapa gratuïta per cada consumició adquirida durant els tres dies de concerts a la Carpa Jove, també ha inclòs el sorteig d’una memòria externa per a ordinador de 500 GB. Per cada consumició no alcohòlica adquirida es lliurava una xapa de forma gratuïta i s’obtenia un número per optar al sorteig. Precisament, aquest dijous i coincidint amb el Dia Mundial Sense Alcohol, s’ha fet efectiu el sorteig i s’ha donat a conèixer la butlleta guanyadora, corresponent al número 584. L’afortunat/ada s’haurà d’adreçar a l’edifici de Lapallavacara de Balaguer per recollir el premi o posar-se en contacte amb l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera o l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Balaguer.

El projecte, dirigit a tots els públics però amb el focus centrat en els i les joves, ha tingut com a objectiu el foment del consum de begudes no alcohòliques en un horari d’oci nocturn com són els concerts de la Festa Major. Hi havia cinc models de xapes diferents per col·leccionar, amb els lemes “no vaig trompa”, “sense pedals”, “la mona, per pasqua”, “no tindré ressaca” i “torrat, només el pa”.