al contingut a la navegació Informació de contacte

Finalitza amb èxit el nou format de l’Interpiscines, amb la participació de 31 piscines de la comarca

DILLUNS 30 AGOST 2021

El projecte Interpiscines, una iniciativa de l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera, enguany amb un nou format motivat per les restriccions sanitàries derivades de la Covid-19, ha finalitzat aquest mes d’agost amb un gran èxit d’assistència de banyistes. Fins a 31 piscines municipals de la comarca han participat en aquest nou projecte estiuenc emmarcat en un programa de l’Àrea de Salut de l’Oficina Jove de la Noguera i basat en el carnet Interpiscines, un document que permetia l’accés lliure a totes les piscines adherides a la iniciativa i que aquest any s’ha hagut d’eliminar amb l’objectiu d’evitar la propagació del virus. En canvi, el nou format de l’Interpiscines ha mantingut l’activitat esportiva aquàtica gratuïta que oferia als municipis que decidien sumar-se al projecte. En aquesta edició, l’activitat ha consistit en una sessió d’aquafitnes de franc, oberta a tots els públics, que s’ha fet durant els mesos de juliol i agost a les diferents piscines municipals que han acollit el projecte. Les sessions, a càrrec de l’Oficina Jove, les va impartir una monitora del Consell Esportiu de la Noguera.

Les piscines que aquest any s’han sumat a l’Interpiscines són les d’Àger, Albesa, Alentorn, Algerri, Alòs de Balaguer, l’Ametlla del Montsec, Baldomar, Bellcaire d’Urgell, Bellmunt d’Urgell, Butsènit d’Urgell, Cabanabona, Camarasa, Castelló de Farfanya, Coscó, Cubells, Gerb, Foradada, Ivars de Noguera, la Sentiu de Sió, les Ventoses, Menàrguens, Montgai, Os de Balaguer, Penelles, Ponts, Santa Linya, Tartareu, Térmens, Torrelameu, Vallfogona de Balaguer i Vilanova de la Sal.

La novena edició del carnet Interpiscines es va haver de suspendre l’any passat davant la impossibilitat d’adaptar-se als protocols sanitaris de control i prevenció de la Covid-19.