al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Oficina Jove convoca un concurs fotogràfic sobre el confinament

DIMECRES 08 ABRIL 2020

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera ha posat en marxa #confinamentojnoguera, un concurs fotogràfic a la xarxa social Instagram sobre com es viu el confinament a casa arran de la crisi sanitària provocada per la pandèmia del covid-19 (coronavirus). La iniciativa busca promoure la participació del jovent d’entre 16 i 29 anys i té com a objectiu fomentar la creativitat artística i l’entreteniment durant el confinament.

El concurs consisteix a penjar instantànies de situacions quotidianes viscudes al domicili de cadascú motivades per aquesta situació excepcional, com ara fer esport, llegir, tocar un instrument musical, jugar, pintar, fer bricolatge, cuinar, teletreballar, etc. Un jurat format per les tècniques de l’Oficina Jove s’encarregarà de determinar quina és la millor instantània i el/la guanyador/a rebrà un premi consistent en una càmera esportiva.

La mecànica del concurs consisteix a seguir el perfil d’Instagram de l’Oficina Jove (@ojnoguera) i penjar tantes fotografies com es vulgui a través de l’etiqueta #confinamentojnoguera. El termini per pujar les instantànies a la xarxa finalitzarà el proper 30 d’abril. Podeu trobar més informació sobres les bases del concurs al web de l’Oficina Jove www.noguerajove.cat, apartat Oficina Jove/concursos.