al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Oficina Jove de la Noguera programa un curs de monitor/a de lleure per Nadal

DIMARTS 22 NOVEMBRE 2022

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera ha organitzat durant aquestes properes festes nadalenques un nou curs presencial de monitor/a de lleure, dirigit preferentment a joves d’entre 18 i 30 anys de la comarca de la Noguera que vulguin treballar en esplais, colònies, casals de vacances, camps de treball, escoles, ludoteques o moviments educatius diversos.

El curs, impartit per la Fundació Verge Blanca de Lleida, es durà a terme a l'Oficina Jove de la Noguera entre el 22 de desembre i el 21 de gener, tot i que bona part de la formació es focalitzarà entre el 22 de desembre i el 5 de gener. El curs constarà de 150 hores teòriques (100 hores presencials i les 50 hores restants, en línia), repartides en 14 sessions en horari de matí i tarda, i es complementarà amb 160 hores més de pràctiques, que es duran a terme en qualsevol dels centres o entitats autoritzats per l’organització

La formació, d’una durada total de 310 hores, té un preu de 150 euros (subvencionat per l’Oficina Jove de la Noguera) i el seu objectiu és proporcionar eines per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de l’àmbit del lleure educatiu a través de l’aplicació de tècniques específiques d’animació grupal, incidint en l’educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Els i les alumnes que superin el curs rebran el corresponent diploma oficial de monitor/a d’activitats en el lleure infantil i juvenil expedit per la Direcció General de Joventut.

El termini d’inscripció per al curs finalitza el proper 16 de desembre i les places són limitades. Per apuntar-s’hi, cal accedir al web de l’Oficina Jove de la Noguera (www.noguerajove.cat) i, tot seguit, a l’enllaç d’accés al formulari d’inscripció que hi apareix. També s'hi pot inscriure a través del codi QR que apareix al cartell o a l'enllaç d’inscripció que es troba a les xarxes socials de l’Oficina Jove.