al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Oficina Jove posa en marxa l’Espai Jove Artístic

DIMECRES 25 GENER 2023

 

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera preveu posar en marxa el proper mes de febrer un nou espai dedicat a fomentar la creativitat artística entre el jovent de la comarca. La iniciativa, dirigida a joves d’entre 14 i 29 anys, constarà de la programació de tallers de diferents disciplines artístiques que es duran a terme entre setmana durant les tardes a les instal·lacions de l’Oficina Jove de la Noguera.

El programa d’activitats de l’Espai Jove Artístic arrencarà el proper 6 de febrer amb un taller d’iniciació a la cal·ligrafia artística (lettering) i l’aquarel·la. El taller, a càrrec de la il·lustradora Mònica Boladeres i de 6 hores de durada, es desenvoluparà en 4 sessions (els dies 6, 20 de febrer, 6 i 20 de març) amb un horari de 17.00 a 18.30h. La inscripció al taller tindrà un cost de 5 euros (material inclòs).

La següent activitat prevista és un taller d’iniciació al còmic i la il·lustració, de 10 hores de durada distribuïdes en 5 sessions. El taller l’impartirà l’il·lustrador i dissenyador gràfic Ramon Mayals i es durà a terme després de Setmana Santa. La inscripció  tindrà un preu de 5 euros, amb el material inclòs. En els mesos següents es preveu la programació d’altres tallers, encara per determinar, amb la finalitat d’abordar d’altres disciplines artístiques.