al contingut a la navegació Informació de contacte

L'Oficina Jove programa un taller per aprendre a dibuixar còmics

Els dijous 27 d'abril, 4, 11, 18 i 25 de maig

DILLUNS 27 MARÇ 2023

L’Oficina Jove de la Noguera ha organitzat un taller d’iniciació al món del còmic i la il·lustració que arrencarà el proper 27 d’abril i finalitzarà el 25 de maig. El taller, inclòs en la programació d’activitats emmarcades en l’Espai Jove Artístic de l’Oficina Jove de la Noguera, tindrà una durada de 10 hores i es durà a terme en un total de 5 sessions. La intenció del taller consisteix en proporcionar als alumnes les eines principals per aprendre a dibuixar personatges o crear una pàgina de còmic. Les sessions aniran a càrrec del dissenyador gràfic i il·lustrador Ramon Mayals.

El taller s’impartirà a l’Oficina Jove de la Noguera (Plaça Mercadal, 45, Balaguer), els dijous de 17h a 19h i no serà necessari portar el material des de casa. L’activitat va dirigida als i les joves de la comarca de la Noguera amb edats compreses entre els 14 i els 29 anys.

Les persones que s’hi vulguin apuntar s’hauran d’adreçar a l’Oficina Jove de forma presencial per formalitzar la inscripció. El preu del taller és de 5 euros, que s’hauran d’abonar en efectiu en el moment de fer la inscripció.

El termini per inscriure’s al taller finalitza el proper 24 d’abril. Per a més informació us podeu adreçar al número de telèfon 682 53 44 11, ens podeu escriure un correu electrònic a oficinajove@ccnoguera.cat o seguir-nos a les nostres xarxes socials.