al contingut a la navegació Informació de contacte

L'Oficina Jove programa un taller sobre la gestió de l'ansietat

DIMECRES 04 OCTUBRE 2023

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera ha programat pel proper 9 d’octubre un taller gratuït per aprendre a gestionar l’ansietat. Sota el nom d’”Entendre l’ansietat”, el taller va dirigit a joves d’entre 16 i 29 anys amb l’objectiu de facilitar-los eines i recursos bàsics per saber gestionar aquesta emoció que pot acabar derivant en un trastorn mental, un extrem cada vegada més habitual entre la població juvenil.

La xerrada, d’una hora de durada, forma part de l’oferta complementària de l’Espai de Trobada Jove de Salut Emocional, un servei de l’Oficina Jove de la Noguera que vol ser un punt de trobada confidencial i gratuït de joves d’entre 12 i 29 anys amb inquietuds o problemàtiques emocionals, en què les persones usuàries es puguin trobar per compartir experiències i teixir vincles entre elles.

El taller es durà a terme el proper dilluns 9 d’octubre de les 18.00h a les 19.00h a l’Oficina Jove de la Noguera i coincideix amb els actes previstos a la comarca per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental, que se celebra el 10 d’octubre.

El taller és gratuït i no cal inscripció prèvia.