al contingut a la navegació Informació de contacte

L'Oficina Jove reprèn els cursos d'ACTIC presencials

DIMARTS 11 OCTUBRE 2022

L'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera ha organitzat per aquest mes d'octubre un nou curs d'ACTIC de nivell mitjà, que té com a principal novetat el retorn al format presencial. El curs es durà a terme a la nova seu de l'Oficina Jove de la Noguera, situada a la Plaça Mercadal, 45 (Balaguer) i tindrà una durada de 20 hores.

El curs va dirigit a totes aquelles persones que es vulguin preparar per obtenir la certificació d'ACTIC. El curs, impartit pel Centre Cultural de Balaguer, començarà el proper 19 d'octubre i finalitzarà el 2 de desembre. Les sessions es duran a terme els dimecres i els divendres a la tarda (veure cartell). Per poder fer el curs és imprescindible disposar d'un ordinador portàtil.

El preu del curs és de 60 euros, un import que no inclou la taxa de l'examen per treure's el títol. L'acreditació ACTIC permet certificar oficialment els coneixements en l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Les places del curs són limitades i s'adjudicaran per ordre d'inscripció. Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar a l'Oficina Jove a través del correu electrònic oficinajove@ccnoguera.cat o per via telefònica al 682 53 44 11 (dilluns de 12h a 19h i de dimarts a divendres de 09h a 14.00h)

Les INSCRIPCIONS es poden formalitzar en el següent FORMULARI .