al contingut a la navegació Informació de contacte

Nou curs de nivell mitjà d'ACTIC en format presencial per al proper mes de maig

DIMARTS 11 ABRIL 2023

L'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera ha organitzat un nou curs de nivell mitjà d'ACTIC en format presencial que arrencarà el proper 9 de maig i finalitzarà el 20 de juny. El curs, dirigit a totes aquelles persones que vulguin preparar-se per obtenir la certificació ACTIC, es durà a terme a la seu de l'Oficina Jove de la Noguera (Plaça Mercadal, 45; Balaguer) i tindrà una durada de 20 hores, repartides en un total de 13 sessions que s'impartiran els dimarts i els dijous de les 19.30h a les 21.00h. 

Per a poder fer el curs, impartit per Centre Cultural, és imprescindible disposar d'un ordinador portàtil i connexió a Internet. 

El preu del curs és de 60 euros, un import que no inclou la taxa de l'examen per treure's el títol. L'acreditació ACTIC permet certificar oficialment els coneixements en l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Les places del curs són limitades i s'adjudicaran per ordre d'inscripció.

Les persones interessades a inscriure’s al curs hauran d'omplir i enviar el següent formulari. Per a més informació també poden enviar un correu electrònic a oficinajove@ccnoguera.cat o trucar al telèfon 682 53 44 11 (els dilluns de 12.00h a 19.00h i de dimarts a divendres de 09.00h a 14.00h).