al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Oficina Jove posa en marxa un curs virtual de monitor/a de lleure

DIJOUS 25 JUNY 2020

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera ha organitzat un curs online de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil, que arrencarà el proper 6 de juliol. La formació, d’una durada de 310 hores, va dirigida a persones majors de 18 anys que vulguin treballar com a monitors/es en esplais, colònies, casals de vacances, camps de treball, escoles, ludoteques o moviments educatius diversos. El curs, impartit per la Fundació Verge Blanca de Lleida, consta d’una part teòrica de 150 hores, que s’impartirà en línia, i una part pràctica, de 160 hores, que es durà a terme de manera presencial en qualsevol dels centres o entitats autoritzats/ades per l’organització. La part lectiva finalitzarà el 16 d’agost i serà d’horari lliure, la qual cosa permetrà una major flexibilitat per a l’alumnat, que podrà fer el curs segons la seva disponibilitat.

El curs de monitor/a de lleure té un preu de 195 euros i el seu objectiu és proporcionar eines per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de l’àmbit del lleure educatiu a través de l’aplicació de tècniques específiques d’animació grupal, incidint en l’educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos. Els i les alumnes que acabin el curs rebran el corresponent diploma oficial de monitor/a d’activitats en el lleure infantil i juvenil expedit per la Direcció General de Joventut.

El termini d’inscripció per al curs finalitza el proper 3 de juliol i les places són limitades. Per apuntar-s’hi, els/les interessats/ades hauran d’accedir al web de l’Oficina Jove de la Noguera (www.noguerajove.cat), on trobaran l’enllaç d’accés al formulari d’inscripció. També trobaran més informació i el mateix enllaç al formulari d’inscripció a les xarxes socials de l’Oficina Jove.