al contingut a la navegació Informació de contacte

Torna el curs de monitor/a de lleure aquest estiu a L'Oficina Jove

DIMECRES 17 MAIG 2023

L'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera ha tornat a organitzar per aquest proper estiu un curs de monitor/a de lleure, tal com ve succeïnt en els últims anys. El curs, impartit per la Fundació Verge Blanca, va dirigit preferentment a joves d’entre 18 i 30 anys de la comarca de la Noguera que vulguin treballar en esplais, colònies, casals de vacances, camps de treball, escoles, ludoteques o moviments educatius diversos. Les persones majors de 30 anys o no residents a la Noguera interessades en el curs també podran formalitzar una preinscripció, però en aquest cas entraran en una llista d’espera i només s'hi podran inscriure si hi ha places vacants.

La formació, que s'estendrà del 22 de juny fins al 7 de juliol, es durà a terme a l'Oficina Jove de la Noguera. Constarà de 150 hores teòriques (100 hores presencials i les 50 hores restants, en línia), repartides en 13 sessions en horari de matí i tarda, i es complementarà amb 160 hores més de pràctiques, que es completaran en qualsevol dels centres o entitats autoritzats per l’organització

La formació, d’una durada total de 310 hores, té un preu de 90 euros (subvencionat per l’Oficina Jove de la Noguera) i el seu objectiu és proporcionar eines per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de l’àmbit del lleure educatiu a través de l’aplicació de tècniques específiques d’animació grupal, incidint en l’educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Els i les alumnes que superin el curs rebran el corresponent diploma oficial de monitor/a d’activitats en el lleure infantil i juvenil expedit per la Direcció General de Joventut.

El termini d’inscripció per al curs finalitza el proper 19 de juny i les places són limitades. Per apuntar-s’hi, cal accedir a aquest enllaç. També s'hi pot inscriure a través del codi QR que apareix al cartell o a l'enllaç d’inscripció que es troba als cartells i a les xarxes socials de l’Oficina Jove.