al contingut a la navegació Informació de contacte

Torna la Copa Noguera per Setmana Santa

DIMECRES 20 MARÇ 2019

El pavelló poliesportiu municipal de Foradada acollirà el proper 15 d’abril la sisena edició de la Copa Noguera, un campionat multiesportiu amateur per a nois i noies de la comarca d’entre 15 i 29 anys organitzat per l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera. El torneig, que un any més es duu a terme durant les vacances escolars de Setmana Santa per impulsar la participació del jovent, repetirà el format de competició multiesportiva de les dos últimes edicions, cosa que li ha permès incrementar la participació. Els i les participants s’hauran d’inscriure en equips (mixtos, femenins o masculins) d’entre 3 i 5 persones i hauran de competir en totes i cadascuna de les disciplines esportives programades en aquesta edició: bàsquet, futbol, voleibol, bàdminton i bitlles.

Una de les novetats d’aquest any és la inscripció a la Copa Noguera, amb un cost de 5 euros per persona, amb el dinar inclòs. Aquesta setmana s’ha obert el termini per apuntar-s’hi fins al proper 9 d’abril. Les inscripcions es poden fer online, omplint un formulari disponible a l’apartat “Destacats” del web de l’Oficina Jove de la Noguera (www.noguerajove.cat).

L’objectiu principal de la Copa Noguera és fomentar la cohesió del jovent de la comarca i el treball en equip a través de la pràctica esportiva, així com impulsar els esports considerats com a «minoritaris». El campionat vol ser un punt de trobada del jovent de la Noguera a través del foment de l’esport, però també té un vessant competitiu perquè l’equip guanyador rebrà un premi de 300 euros en material esportiu, que podrà adquirir en qualsevol establiment comercial de la comarca. El subcampió també rebrà una copa commemorativa i la resta de jugadors/es s’enduran com a obsequi la nova samarreta de l’Oficina Jove de la Noguera, que es podrà veure en públic per primera vegada en aquest torneig.

La Copa Noguera 2019 arriba amb un format consolidat, basat en el de les dos últimes edicions, celebrades a Gerb i Penelles, on els equips han de competir entre ells i participar en totes les disciplines esportives del certamen. En els seus tres primers anys d’història la seu del torneig va ser la ciutat de Balaguer.