al contingut a la navegació Informació de contacte

Trobada de Centres de la Noguera

DIMECRES 13 DESEMBRE 2017

El proper dijous 14 de desembre l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera ha organitzat la Trobada de Centres Escolars de la Noguera al teatre municipal de Balaguer, que començarà a les 9.00 h.

Hi assistiran l’alumnat de batxillerat i cicles formatius de l’IES de Bellcaire, l’IES Almatà, l’IES Ciutat de Balaguer i l’Escola Vedruna.

La trobada tindrà tres parts diferenciades. En la primera, l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) explicarà als estudiants els diferents ajuts que hi ha per fer estudis superiors no obligatoris i quins tràmits cal fer per demanar-los.

En la segona part, es farà la cloenda de la 5a edició del projecte ARRENCA, de formació en habilitats empresarials per a joves pre-universitaris. Tres joves universitaris que han desenvolupat la seva idea empresarial a la comarca de la Noguera explicaran la seva experiència a la universitat i també com van veure una oportunitat empresarial al nostre territori per desenvolupar la seva carrera professional. Tot seguit empresaris de la Noguera que han participat en el projecte Arrenca els donaran consells per tirar endavant una empresa, i lliuraran els premis a les més ben valorades propostes de millora que els joves els van fer arribar després de visitar les seves empreses.

 

La trobada finalitzarà amb el taller participatiu “Les tres claus per parlar en públic” a càrrec de Jordi Urgell, que ha impartit altres formacions a joves i empresaris en el marc del projecte Arrenca.