al contingut a la navegació Informació de contacte

🎒 Encomarca't

Intercanvi de joves entre la Noguera i l'Alt Empordà

Aquest projecte consisteix en un intercanvi d’experiències de joves entre les comarques de la Noguera i de l’Alt Empordà amb el propòsit de compartir experiències, potenciar un enriquiment mutu i descobrir el territori.

Objectius

  1. Crear una plataforma que afavoreixi l’intercanvi i cooperació a nivell d’entitats juvenils i joves, a nivell tècnic i a nivell polític per tal de conèixer bones pràctiques (accions i projectes) i aplicar solucions a necessitats comunes.
  2. Potenciar un enriquiment mutu a partir del lleure i l’intercanvi cultural, personal, festiu, professional i polític que donarà un valor afegit a la trobada.

Desenvolupament de l'activitat

El projecte es divideix en:

  1. Planificació de l’estada a la Noguera amb els joves participants de la nostra comarca. Paralel·lament, el mateix amb els joves de l’Alt Empordà.
  2. Realització de la trobada a la Noguera, essent els joves de la comarca els que realitzen de guia als/les joves de l’Alt Empordà.
  3. Realització de la trobada a l'Alt Empordà, essent els joves de la comarca els que realitzen de guia als/les joves de la Noguera.
  4. Recull de les valoracions i anàlisi del projecte.

Destinataris

Tots els joves de la comarca d’entre 14 i 18 anys.

Temporització

Durant tot l'any, tenint en compte que les trobades es realitzen durant els mesos d'estiu.

Any d'inici del projecte

2018

IMG_20180630_131739.jpg