al contingut a la navegació Informació de contacte

Convocatòria d’ajuts individuals de menjador escolar per al curs 2023-2024 a la Noguera

DIVENDRES 28 ABRIL 2023

El dia 8 de maig de 2023 comença el termini per presentar les sol·licituds d’ajuts individuals de menjador escolar per al proper curs 2023-2024.

Pot demanar aquests ajuts l’alumnat matriculat als centres de la Noguera en 2n cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria (des de P3 fins a 4t d’ESO).

Per sol·licitar-lo cal adreçar-se als Serveis Socials dels ajuntaments del municipi de residència on es recollirà la sol·licitud, que també es pot descarregar de la web del Consell, i s’indicarà la documentació que cal aportar.

Els requisits per ser-ne beneficiari es poden consultar a les bases reguladores publicades al BOP 74, de 17 d’abril de 2023, i també a la web del Consell Comarcal de la Noguera, a l’apartat d’Impresos i documents dels Tràmits.

El Consell Comarcal de la Noguera ha tramès a tots els centres escolars de la comarca la informació sobre aquesta convocatòria perquè la facin arribar directament a les famílies del centre.

Durant el curs 2022-2023, 999 alumnes dels centres de Noguera n’han estat beneficiaris, la majoria dels quals han rebut un ajut del 70% de l’import del preu del servei de menjador del seu centre.