al contingut a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació a la 16a Trobada de la Gent Gran de la Noguera

Torna a aplegar gairebé 400 persones de tota la comarca

DILLUNS 24 ABRIL 2023

L'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bellcaire d’Urgell, van organitzar el dissabte 22 d’abril al Pavelló d'Esports d'aquest municipi la 16a Trobada de Gent Gran de la Noguera.

Hi van assistir unes 400 persones provinents de les diferents associacions de gent gran de tots els municipis de la Noguera.

La Trobada va començar a les 11.00 h, amb la benvinguda institucional, a càrrec de l’alcalde de Bellcaire d’Urgell, Jaume Montfort, i la vicepresidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Anna Maria Calvís. Tot seguit, Ramon Oromí, dinamitzador social digital, va fer la xerrada “La bretxa digital i com afecta les persones grans”. A les 13.00 h, la demostració de cultura popular va ser una exhibició de sardanes a càrrec de la Colla Sardanista Fonts de Valldans. Durant el dinar de germanor, un grup de mariachis va amenitzar les postres, i va cloure la trobada l’espectacle del Màgic Andreu.

La Trobada de Gent Gran de la Noguera és una activitat inclosa dins de les polítiques comarcals de dinamització de la participació comunitària de la gent gran i de foment de l’envelliment actiu, que a més reforça els vincles que es van bastint durant tot l’any amb altres activitats com tallers i les aules de formació que es van impartint en els diferents pobles de la comarca.