al contingut a la navegació Informació de contacte

La Firaentitats’23 creix en participació d'entitats i voluntariat

Es fa el diumenge 22 d’octubre a la plaça Mercadal de Balaguer

DIVENDRES 13 OCTUBRE 2023

L'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera a través del Pla d'Acció Comunitària Inclusiva, i amb la col·laboració de la Paeria de Balaguer, organitza la Firaentitats'23 el diumenge 22 d’octubre de  les 10.00 h a les 14.00 h a la plaça Mercadal de Balaguer.

Aquesta fira fa més de 20 anys que se celebra a la ciutat i la finalitat és donar a conèixer el teixit associatiu de Balaguer i crear xarxa a través d'un matí de parades, activitats, tallers, demostracions, exposicions, actuacions, i jocs infantils adreçats a tota la ciutadania balaguerina i de la Noguera.

Les activitats es distribueixen en 7 espais:

  1. Espai Sabeu què? Pla de Desenvolupament Comunitari (PDC), que n’és el punt de benvinguda i informació
  2. Espai Altaveu, escenari amb actuacions i espectacles
  3. Espai “El món a les teves mans”, amb l’exposició “Àfrica a les teves mans”
  4. Espai Infants Actius, amb activitats per a infants
  5. Espai Informatiu, amb les parades informatives de les entitats
  6. Espai Fem-ho, amb tallers per a tots els públics
  7. Espai Som Comunitat, per als serveis públics que treballen per a la comunitat.

Aquest any hi participen més de 50 entitats de manera voluntària, que es distribuiran per la plaça a través d’aquests espais interactius, on explicaran què fan, organitzaran activitats i tallers, i es donaran a conèixer entre elles i entre les persones que visitin la Fira.

L’entitat amfitriona és l’Associació L’Estel de Balaguer, que va resultar guanyadora del Concurs de Suggeriments Solidaris de la Fira d’Entitats amb el projecte “TEA accessible”.

Una de les novetats d’enguany és el sorteig de 6 Tastos Gastronòmics en els bars i restaurants adherits a l’Associació de Comerciants del Centre Històric de Balaguer. Com cada any, també es farà el sorteig de la Cistella Solidària, destinat a recaptar diners per al propers Concurs de Suggeriments Solidaris.