al contingut a la navegació Informació de contacte

Reunió del Consell Consultiu de la Gent Gran de la Noguera

DIMECRES 22 MARÇ 2023

El Consell Consultiu de la Gent Gran de la Noguera s’ha reunit el dimarts 21 de març  a la seu del Consell Comarcal de la Noguera. Convocat per l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, hi han assistit gairebé 50 representants dels casals de gent gran dels pobles de la Noguera i diferents professionals dels Serveis Socials. 

En la trobada s’ha valorat el resum anual de les activitats que des de l’àrea de Serveis Socials de la Noguera s’han programat per a les associacions o casals de gent gran de la comarca durant el curs 2022-2023 (aules de formació, tallers de noves tecnologies, estimulació cognitiva, teràpia de dol, etc.). També s’han presentat les accions previstes per a la propera temporada, obertes a modificacions i a incorporacions de noves propostes. El tema estrella de la reunió ha estat la Trobada de Gent Gran de la Noguera, que es farà el dissabte 22 d’abril a Bellcaire d’Urgell, una trobada molt esperada que enguany arriba a la 16a edició i que l’any passat va aplegar 400 persones a Artesa de Segre.

El president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa i Martínez, els ha expressat l’agraïment per la seva implicació i la bona predisposició a fer possible la implementació de les polítiques comarcals adreçades a la gent gran. També els ha recordat que és important el tarannà proactiu i participatiu del col·lectiu, ja que totes les seves propostes són importants per millorar la qualitat de vida a la Noguera.