al contingut a la navegació Informació de contacte

La Trobada de la Gent Gran de la Noguera aplega 400 persones de tota la Noguera

Dinar de germanor de la Trobada de Gent Gran de la Noguera
Dinar de germanor de la Trobada de Gent Gran de la Noguera

DIMECRES 01 JUNY 2022

L'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera amb la col·laboració del Casal de la Gent Gran i l’Ajuntament d'Artesa de Segre, van organitzar el dissabte 28 de maig al Pavelló d'Esports d'aquest municipis la 15a Trobada de Gent Gran de la Noguera.

Hi van assistir unes 400 persones provinents de les diferents associacions de gent gran de tots els municipis de la Noguera.

La Trobada va començar a les 11.00 h, amb la benvinguda institucional. Tot seguit, la xerrada participativa “Què és l’edatisme i com afecta les persones grans”, a càrrec de Laia Ribas, treballadora social i directora del Servei per a l’Autonomia Persona d’ASPID. A les 13.00 h, van actuar els Bastoners de Peramola. En acabar el dinar de germanor, van gaudir de l’espectacle humorístic de l’actriu Lloll Bertran, que va cloure la trobada.

Aquesta activitat feia 2 anys que no es celebrava a causa de la pandèmia. Amb la represa d’enguany s’avança en la recuperació d’implementar les polítiques comarcals de dinamització i foment de la participació comunitària de la gent gran de la comarca.