al contingut a la navegació Informació de contacte

Trobada lúdica dels nois i les noies del Servei d’Intervenció Socioeductiva de la Noguera a Ponts

Trobada a les piscines de Ponts
Trobada a les piscines de Ponts

DIMARTS 26 JULIOL 2022

Com cada any, el Servei d’Intervenció Socioeducativa de la Noguera (SIS) organitza casals d’estiu per als infants i adolescents que atenen durant tot l’any.

Una de les activitats d’enguany ha estat una  trobada conjunta dels menors usuaris del SIS d’Artesa de Segre, de Balaguer i de Ponts, que ha tingut lloc a les piscines de Ponts, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Ponts.

Els i les joves participants juntament amb l’equip de professionals del SIS van passar una jornada lúdica en un espai de lleure i diversió com són les piscines d’estiu. Amb aquesta activitat es va promoure la interrelació entre els nois i les noies dels diferents pobles, per consolidar les eines de participació i relació que treballen al SIS durant tot l’any.

El Servei d’Intervenció Socioeducativa de la Noguera és gestionat per l'àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, i està integrat per professionals de l'àmbit de l’Educació Social i de la Integració Social que atenen els infants i les seves famílies en horari extraescolar durant el curs escolar. Aquesta atenció s’allarga durant les vacances d’estiu amb l’organització dels casals d’estiu de Balaguer, Artesa de Segre i Ponts.