al contingut a la navegació Informació de contacte

Aules de Formació de la Noguera

Les Aules de Formació de la Noguera són un cicle de conferències que s’imparteixen d’octubre a juny, un cop al mes o a la setmana, segons el municipi, a càrrec de professorat universitari o especialistes en matèries diferents, com cultura, art, filosofia, geografia, biologia, mitologia, astronomia, salut i nutrició, música, llengües, aspectes jurídics i/o legals, etc. Tenen com a objectiu difondre la cultura, despertar l’interès, estimular i satisfer al màxim possible les inquietuds de les persones que volen ampliar els seus coneixements en diverses matèries, d’una forma amena, dinàmica i participativa.

Aquest projecte, liderat des dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera des de l’any 2002, es va iniciar al municipi de Balaguer, on cada dimecres a les 17.30 h hi ha una conferència i dos cops a l’any es fa una sortida cultural.

L’any 2016 es van obrir unes noves aules al municipi de Menàrguens, amb el format de conferències un cop al mes, que també van adoptar l’any 2017 a Bellcaire d’Urgell i a Térmens, l’any 2018 a Ponts i a Vallfogona de Balaguer, i l’any 2019 a  Albesa i a Artesa de Segre.